Un blog al celor care se preocupă de (re)integrarea socială si de prevenirea marginalizării.

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Anunt


Am deschis o listă cu asociatiile/fundatiile către care ar putea merge 2% din impozitul pe venitul nostru. Dacă doriti să faceti propuneri, vă invităm să trimiteti linkuri la sectiunea comentarii. Cele care au legătură cu domeniul nostru de activitate vor fi afisate pe blog.

4 comentarii:

  1. Am si eu o propunere...daca tot se fac propuneri :)

    http://copilarieregasita.webs.com/2dinimpozit.htm
    Multumim anticipat! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. ADDIP acompaniază tinerii care provin din centre de plasament pentru a-i ajuta să facă tranziția de la viața instituționalizată către viața de independență responsabilă.


    Programele ADDIP se focalizează pe:

    § Servicii de sprijin şi consiliere socio profesională a tinerilor înainte de a părăsi centrele de protecţie socială. În acest sens, ADDIP desfăşoară activităţi de dezvoltare a abilităţilor de viaţă independentă a acestor tineri: stabilirea de obiective pe termen scurt şi lung, dezvoltarea imaginii şi valorii de sine, abilităţi de relaţionare, administrarea resurselor, nevoia schimbării şi implementarea schimbărilor,
    § Servicii de consiliere, orientare şi formare profesională a tinerilor: prevenirea abandonului şcolar, facilitarea de formări profesionale superioare, consiliere vocaţională şi profesională, menţinerea actualului loc de muncă.
    § Servicii de sprijin şi consiliere socio profesională a tinerilor post instituţionalizaţi: continuarea dezvoltării de abilităţi de viaţă independentă, abilităţi comunicare, abilităţi relaţionare cu sexul opus, pregătirea pentru căsătorie şi viaţa de cuplu, imagine şi valoare de sine.


    Date deste asociatie:

    Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Integrare Profesională (ADDIP)
    Cod fiscal : 19127804,
    Cod IBAN RO92RZBR 0000 0600 0848 5752



    O zi frumosă și mulțumim pentru sprijin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Era nevoie de un astfel de blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim! :) Vizita dvs. e o surpriză plăcută.

    RăspundețiȘtergere