Un blog al celor care se preocupă de (re)integrarea socială si de prevenirea marginalizării.

duminică, 4 noiembrie 2012

Pasi spre o lume specială: "Omul cel de dincolo de noi"

Suntem în noiembrie, în anul Caragiale... Prin urmare...se apropie faza finală a Festivalului MultiArt pentru Detinuti, iar trupa de teatru a Penitenciarului Codlea a pregătit o piesă în acord cu vremurile: "D'ale Caragialelui". Profitând de o veche si fructuoasă colaborare cu actorul brasovean Gabriel Costea, institutia penitenciară se va prezenta la Teatrul Nottara în 26-27 noiembrie cu un mozaic de momente din opera lui Caragiale, îmbinate cu un genial umor de actorul-regizor.  

Până la Nottara, însă, trei spectacole încântă publicul din Brasov si din Codlea. După succesul de la Reduta, din 22 octombrie, urmează spectacolul de la Casa de Cultură Codlea, în 7 noiembrie. Al treilea spectacol va fi anuntat în timp util.

Vă asteptăm, prin urmare, la Casa de Cultură Codlea, la ora 17, în 7 noiembrie, la spectacolul oferit de persoanele private de libertate în beneficiul persoanelor cu dizabilităti, ca o nevoie de altruism, de autoeliberare si de recunoastere a eroismului vesel al celor care, născându-se cu o dizabilitate sau dobândind-o în cursul vietii, aleg să lupte si să se integreze.

Fiti alături! Intrarea este liberă. Pe lângă teatru (o piesă sustinută de trupa Penitenciarului Codlea si o piesă a beneficiarilor Fundatiei Rafael), veti putea admira două expozitii: una cu produse realizate de persoanele cu dizabilităti si una cu picturi ale detinutilor. Produsele sunt oferite spre vânzare vizitatorilor. De asemenea, cine doreste poate să doneze (sau nu) pentru asistarea profesionistă a persoanelor cu dizabilităti din Codlea si din împrejurimi. Nu toti avem timp să fim voluntari, dar picăturile de bunătate din fiecare se pot acumula într-un lac generator de energie. 

Să nu uităm sloganul Fundatiei Rafael, cea care se îngrijeste de persoanele cu dizabilităti: "Împreună putem crea o lume specială"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu